Sfidarea poporului român

Mărturisesc că, deşi consider corecte unele dintre acţiunile sale, nu-l iubesc deloc pe preşedintele Băsescu. Descinde din acelaşi grup al contrarevoluţiei române în direct, precum cvasitotalitatea politichiei dâmboviţene. Şi sunt convins că multe dintre măsurile pozitive pe care le-a impus partidelor din coaliţia guvernamentală şi guvernului emană direct de la partenerii noştri euroatlantici. Parteneri exasperaţi de tupeul fără limite al acestei clase politice, lipsită de Popor şi, mai ales, de Dumnezeu, desfrânată şi coruptă dincolo de orice inchipuire.
Diversiune sau nu, scrisoarea trimisă, de către preşedinte, zilele trecute, partidelor din USL, conţine, în rândurile sale, voinţa poporului român, exprimată neîngrădit, prin referendum.
Şi iată cum, prin degetele unuia dintre cei mai proeminenţi lideri ai opoziţiei, Victor Ponta, în văzul lumii, voinţa poporului este călcată în picioare, nu doar nesocotită, de către politichia dâmboviţeană.
Tâlhărie la drumul mare.
Cine te-a anesteziat, popor român, de rabzi atâta?

Observaţie:
Acestea sunt vorbele rostite de Victor Ponta, în timp ce rupea scrisoarea conţinând şi voinţa poporului român:
Acesta este răspunsul nostru la scrisoarea sa. Băsescu a încercat să ne facă ordinea de zi a congresului. Ne-a trimis o scrisoare cu o propunere. N-am citit-o. Am crezut că este demisia sa. Dar nu a fost. În consecinţă, acesta este răspunsul nostru la scrisoare.
Ce nu înţeleg eu este cum, necitind scrisoarea, el ştie că aceasta nu conţine demisia preşedintelui.
Încă odată, poporul român este minţit pe faţă.
Cum îţi permiţi tu, Victoraş, să scuipi mâna care te-a trimis în Parlament?

Despre nelucraciun

I'm a young spirit in an old body.
Acest articol a fost publicat în Istorie, politică și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Sfidarea poporului român

 1. Donkeypapuas zice:

  Desfiinţarea Senatului este un act antinaţional şi chiar dacă ar fi fost aprobată de 99% dintre participanţii la referendum parlamentarii patrioţi ar trebui să se împotrivească în mod absolut.

 2. nelucraciun zice:

  Imi pare rau de intarzierea aprobarii publicarii comentariului, nu stiu din ce cauza WordPress l-a directionat catre Spam. De obicei nu greseste, din aceasta cauza ma uit mai rar in acel folder.
  Desfiintarea Senatului este un act hotarat de popor, poporul este suveran, n-are rost sa o mai sucim. Nu inteleg de ce acest act este antinational. Pentru ca sunt mai putini hoti de platit?
  Sunt exemple de state care functioneaza la fel de bine sau la fel de prost cu una sau cu doua camere.

  • Donkeypapuas zice:

   Pentru că SENATUL reprezintă Tradiţia, legătura cu trecutul şi cu înţelepciunea. Este cenzura conservatoare care se aplică nebuniilor revoluţionare. De aceea a fost desfiinţat de orice regim bolşevico/fascisto-revoluţionar.
   Iar strămoşii noştri ROMANII aveau ca deviză: SPQR – Senatul şi Poporul Roman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s